Вахіде Перчин потрапила під вогонь критики

Шанувальникам серіалу «Чудовий вік» не сподобалася нова Хюррем, яка замінила Мер'єм Узерлі в четвертому сезоні.

Ілля Легостаев

6 грудня 2013 19:52

Новий сезон "Пишного століття". Фото: www.muhtesemyuzyil.tv.

Четвертий сезон серіалу «Чудовий вік» з популярної турецької актрисою Вахіде Перчин в головній ролі Хюррем починається на каналі «Домашній», а тим часом актриса, що замінила колишню виконавицю Мер'єм Узерлі, розповіла, що вже отримує масу критичних коментарів на свою адресу: шанувальники серіалу критикують зовнішність актриси, яка зовсім не схожа на Мер'єм Узерлі, а також її «слабке» акторська майстерність.
«Коли мене запитали, чи згоден я зіграти Хюррем Султан, я, не замислюючись, сказала:" Так! ", - каже Вахід. - Впевненість в цьому я знайшла завдяки тому, що вже встигла завоювати любов глядачів іншими своїми роботами в кіно. Зараз я отримую масу негативних коментарів, однак впевнена в одному: я обов'язково впораюся з роллю. Я взяла на себе серйозну відповідальність і завдання, тому дуже схвильована. Сподіваюся, аудиторія оцінить мою роботу і отримає задоволення від перегляду ».

Ось кілька фактів про нову виконавиці Хюррем.
- Вахіде Перчин 48 років. Вона вийшла заміж ще студенткою, її обранцем став актор Алтан Гердюм. Разом вони прожили 22 роки і розлучилися в березні 2013 року. Примітно, що колишній чоловік Вахід вже знімався у другому сезоні серіалу «Чудовий вік». Алтан виконав епізодичну роль - Бекіра Аги, якого Шехзаде Мустафа стратив, ставши санджакбеем Маніси.
- У Туреччині Вахід популярна не тільки як актриса, вона ще відома і улюблена у шанувальників за свій прекрасний голос.
- Актриса неодноразово отримувала національні премії за свою роботу в театрі, кіно і серіалах. У 2007 році вона була названа «Кращою актрисою» на міжнародному фестивалі «Золотий апельсин» за головну роль у фільмі «Перше кохання». В цьому ж році асоціація журналістів Туреччини назвала Вахід «Кращою театральною актрисою» року. На наступний рік їй присудили премію «Актриса року» (за версією Асоціації теле- і радіожурналістів) за головну роль в серіалі «Моя мама», який транслювався на турецькому телеканалі Kanal D.
- Два роки тому Вахід поставили страшний діагноз - рак молочної залози. Відмовившись від зйомок в популярному серіалі, актриса стала боротися з хворобою, в цьому її підтримували чоловік і дочка. Актриса перенесла курс хіміотерапії. На щастя, лікування допомогло. Незабаром після курсу опромінення вона стала з'являтися в публічних місцях, не дивлячись на те, що під час хвороби їй довелося поголити голову. Впоравшись з труднощами, Вахід знову взялася до роботи.
- Перш ніж погодитися на роль Хюррем Султан, Вахід намагалася додзвонитися Мер'єм Узерлі, яка в цей час перебувала на лікуванні в Німеччині. Актриса хотіла дізнатися від самої Мер'єм її подальші плани - чи продовжить вона роботу в «Пишному столітті». Вахід дзвонила багато разів, але Мер'єм не підходила до телефону. Одного разу трубку взяв батько Мер'єм Узерлі і попросив її більше їх не турбувати.
- Коментуючи нападки прихильників «Пишного століття», і особливо образливі коментарі про її зовнішності, Вахіде Перчин каже: «Коли різко замінюють улюблену актрису, тим більше головну героїню, це не дуже приємно. Згодом, сподіваюся, до мене звикнуть і будуть хоча б поважати. Багатьом не подобається моя зовнішність, але, зрозумійте, мені не 29 років, як Мер'єм. 20 років тому я теж була не гірше її. Вік бере своє, я вам так скажу, не потрібно засуджувати людину, не знаючи його. Тим більше, що в 4 сезоні Хюррем має бути 50-52 роки.

А тим часом сама Мер'єм Узерлі, яка покинула серіал через вагітність , Нещодавно підтвердила шанувальникам, що чекає на дівчинку. І навіть опублікувала фото, на якому вперше підкреслила свій животик. «Перш за все я хочу вибачитися, що так довго не повідомляла новин, - написала зірка в своєму мікроблозі. - Я сподіваюся, що у вас все добре і всі щасливі. Я щаслива з моєї маленькою дівчинкою, і скоро нам буде ще краще. Нехай Бог захистить вас всіх. Дякую за ваші добрі побажання - вони роблять мене щасливою ».