Si të rritni një mjekër të bukur: 10 këshilla të shkëlqyera që do t'ju ndihmojnë

 1. 1. Pse të rritet mjekra? Së pari, është e bukur. Në fakt, është e vështirë të shpikni arsye të tjera....
 2. 3. Ku të fillojmë?
 3. 4. Pse keni nevojë për durim?
 4. 5. Whatfarë duhet të bëni nëse mjekra është kruar dhe thith?
 5. 6. Barberto, më fal?
 6. 7. Kam mbijetuar një muaj të tërë. Cfare tani
 7. 8. Sa kohë rritet një mjekër "normale"?
 8. 9. A është e mundur të përshpejtohet disi rritja e mjekrës?
 9. 10. Dhe nëse e shkurtoni vazhdimisht pak mjekrën - a do ta përshpejtojë rritjen?
 10. 11. Dhe tani çfarë të bëjmë me mjekër?
 11. 12. shouldfarë duhet të bëj nëse jam lodhur nga mjekra?

1. Pse të rritet mjekra?

Së pari, është e bukur. Në fakt, është e vështirë të shpikni arsye të tjera. A është që emërtimi yt kërkon të veshësh mjekër ose thjesht shumë katastrofike tepër dembel për tu rruar.

2. A mund të rritet mjekër ndonjë njeri?

Jo. Disa njerëz nuk kanë mjekër. Mos u mërzitni. Një mjekër nuk është qartë gjëja më e rëndësishme në jetë.

3. Ku të fillojmë?

Jini të durueshëm. Shumë këshillojnë të hidheni briskun, por është më mirë të mos e bëni këtë. Ju do të keni nevojë për një rroje nëse dëshironi të formoni shpojat tuaja.

4. Pse keni nevojë për durim?

Durimi është i nevojshëm për të mos rruar mjekrën në muajin e parë të rritjes - shumica e mjekrave vdesin gjatë kësaj periudhe. Ka disa arsye: së pari, në fazën fillestare mjekra nuk duket shumë e bukur. Përkundrazi, nuk është mjekër, por shpohet e tejdukshme. Së dyti, është në këtë kohë që ju jeni më shumë si një person që është thjesht shumë dembel për tu rruar. Në disa grupe ata shikojnë pyetje ndaj njerëzve të tillë. Dhe ata shpesh pyesin: a ju rritet mjekra? Gradualisht, pyetje të tilla fillojnë të shqetësojnë. Dhe së fundi, së treti: mjekra e re kruhet tmerrësisht dhe me gjemba. Duke u rritur, qimet fillojnë të përkulen dhe ngjiten lëkurën e fytyrës dhe qafës. Dhe është e vështirë të transferohet.

5. Whatfarë duhet të bëni nëse mjekra është kruar dhe thith?

Përdorni vajra speciale të mjekrës. Ata vijnë me aroma dhe veti të ndryshme. Disa madje ndihmojnë që mjekra të rritet më shpejt. Vajrat shiten në çdo karrige të mirë. Ju gjithashtu mund t'i porosisni ato në internet.

6. Barberto, më fal?

Rrojtore. E ashtuquajtur floktar për burra. Në dollapin e mirë, produktet për kujdesin e mjekrës pothuajse gjithmonë shiten. Dhe do të jetë në gjendje të ndihmojë me këshilla.

7. Kam mbijetuar një muaj të tërë. Cfare tani

Tani është koha të shkoni në Berberet dhe të zgjidhni një formë për mjekrën tuaj të ardhshme. Formularët janë të ndryshëm:

Meduza Meduza.io

8. Sa kohë rritet një mjekër "normale"?

Të gjithë kanë mënyra të ndryshme - një numër i madh faktorësh ndikojnë në shpejtësinë: nga gjenetika deri në kohën e vitit. Ekziston, për shembull, një studim, sipas të cilit, në muajt e verës, mjekra mashkull britanik rritet më shpejt sesa në dimër. Por, si rregull, një mjekër bëhet mjekër në dy deri në tre muaj. Duke gjykuar nga videoja ku njerëzit nuk rruajnë dhe fotografojnë çdo ditë, në gjashtë muaj mjekra mund të rritet thjesht e mrekullueshme.

9. A është e mundur të përshpejtohet disi rritja e mjekrës?

Për të janë shkruar shumë udhëzime të ndryshme. Nëse i përmbledh ato, mund të nxjerrë disa përfundime. Lani ose shpëlani shpohet ose mjekrën shpesh, në varësi të asaj që keni arritur. Ju mund të blini shampoos speciale për mjekër në dyqanin e rrobave. Mos harroni për vitaminat. Hani ushqime të shëndetshme. Bëni sporte.

10. Dhe nëse e shkurtoni vazhdimisht pak mjekrën - a do ta përshpejtojë rritjen?

Jo, mos e shpejtoni.

11. Dhe tani çfarë të bëjmë me mjekër?

Kujdesuni për të. Lani, krehër. Dhe përgatituni të merrni komplimente. Mos harroni të buzëqeshni me burra të tjerë me mjekër. Nëse mjekra nuk ju lejon të shihni buzëqeshjen tuaj, rrahni sytë. Kur të lodheni nga mjekra, jepini një formë të re.

12. shouldfarë duhet të bëj nëse jam lodhur nga mjekra?

Bëni lehtë. Kjo ndodh me të gjithë. Bëni një rregull: nëse doni të rruani mjekrën, prisni një ditë dhe pastaj rruajeni. Asnjëherë mos e merrni këtë vendim në gjendje depresioni ose nën ndikimin e alkoolit.

Shihni gjithashtu: 13 dëshmi të qarta që një mjekër ndryshon gjithçka

1. Pse të rritet mjekra?
3. Ku të fillojmë?
4. Pse keni nevojë për durim?
5. Whatfarë duhet të bëni nëse mjekra është kruar dhe thith?
6. Barberto, më fal?
8. Sa kohë rritet një mjekër "normale"?
9. A është e mundur të përshpejtohet disi rritja e mjekrës?
10. Dhe nëse e shkurtoni vazhdimisht pak mjekrën - a do ta përshpejtojë rritjen?
11. Dhe tani çfarë të bëjmë me mjekër?
12. shouldfarë duhet të bëj nëse jam lodhur nga mjekra?