Wi-Fi në vend

  1. Bëni një pyetje tek inxhinieri dhe merrni një konsultim falas.

Jeta moderne është thjesht e paimagjinueshme pa internet. Lehtësia e kësaj "mrekulli teknike" është e vështirë të mbivlerësohet. Puna në distancë, kërkimi i ndonjë informacioni me interes, komunikim, argëtim etj. Sot interneti është një pjesë integrale e jetës sonë. Prandaj, përdoruesit ofrojnë qasje në "web botë" secili me habitatin e vet. Bëhu një vend pune në qytet, ose një vilë verore. Bëhet fjalë për këtë të fundit dhe do të diskutohet në këtë artikull.

Bëhet fjalë për këtë të fundit dhe do të diskutohet në këtë artikull

Pavarësisht nga prevalenca e komunikimit mobil, çmimi, cilësia dhe shpejtësia e kësaj metode të qasjes në internet lë shumë për të dëshiruar. Teknologjia e vjetëruar nuk është në gjendje të plotësojë nevojat e përdoruesit modern. Teknologjia 3G vjen në shpëtim, e cila është një alternativë e shkëlqyer për internetin celular. Sot, përdorimi i komunikimit 3G është zgjidhja më e mirë për një zonë periferike. Megjithatë , nuk është aq e lehtë të lidhësh internetin në vend dhe ka disa nuanca këtu. Konsideroni ato.

Para së gjithash, duhet të vendosni se sa kompjuterë do të jenë të lidhur në internet. Ju keni detyrën e operatorit që ju zgjidhni. Vështirësia qëndron në përcaktimin e operatorit që siguron mbulimin më të mirë dhe cilësinë e komunikimit. Marrja e një duzinë modemesh me ju dhe krahasimi i shpejtësisë së internetit nuk është një opsion.

Në këtë rast, ju rekomandojmë që të kontaktoni specialistët e 3GStar, të cilët do të jenë në gjendje të sugjerojnë se cila internet funksionon më mirë në zonën tuaj. Pas përcaktimit të opsionit më të mirë, mund të blini në mënyrë të sigurt një modem dhe ta përdorni internetin.

Në rastin e pranisë së disa kompjuterëve në një shtëpi të vendit, nuk mund të bëni pa një modem. Për të ndërtuar një rrjet pa tel, ju keni nevojë për pajisje shtesë. Për t'i dhënë routerin portativ Wi-Fi të përkryer është i përshtatshëm. Teknologjia Wi-Fi ka pushuar së tepërmi të jetë një luks. Sot është më tepër një domosdoshmëri.

Konsideroni instalimin e Internetit të bazuar në pajisjet 3G duke përdorur një router Wi-Fi në fshat. Routuesit kanë të dhëna të veçanta të nevojshme për të lidhur kamerat, printerët dhe modemët USB. Funksioni i modemit USB është se ju lejon të lidhni një wireless 3G Internet me routerin, i cili, nga ana tjetër, shpërndan internetin në pajisje të tjera.

Një rrjet i ndërtuar në këtë mënyrë ka një tjetër avantazh. Falë vendosjes statike të routerit Wi-Fi, mund të lidhni një të jashtëm Antenë 3G . Kjo rrit shumë shpejtësinë e transmetimit të të dhënave, dhe gjithashtu siguron një lidhje të qëndrueshme në Internet në rast të kushteve të këqija të motit.

Duhet të theksohet se zgjedhja e internetit për punë me cilësi të lartë në daha kërkon njohuri dhe shkathtësi të caktuara. Specialistët e kompanisë sonë do t'ju ndihmojnë të zgjidhni të gjitha pyetjet tuaja dhe ofroni lidhjen më të mirë në Internet në zonën tuaj.

Bëni një pyetje tek inxhinieri dhe merrni një konsultim falas.

Inxhinieri do t'ju telefonojë brenda 5 minutave (gjatë orarit të punës) ose na telefononi në 0 (800) 210-295
(thirrjet nga të gjitha telefonat janë falas).