Skyrim "Si të bëhet një hibrid"

katma 6 yıl önce

LinKortes LinKortes

Süre: 9:50

Kjo video është një shembull i përdorimit të "Bëhuni një hibrid / Bëhuni një hibrid", i cili mund të shkarkohet nga lidhja më poshtë:
modgames.net/load/247-1-0-13811
Video tregon punën e plugin dhe se si mund të përdoret për të kombinuar një ujk dhe një zotërues vampirish. Asnjë komandë konsol ose truket e tjera nuk janë zbatuar. Ju lutem vini re se me këtë plugin nuk ka spells / aftësitë, etj mos u zhduk! Përveç kësaj, duke qenë edhe një vampir dhe një ujk në të njëjtën kohë, lojtari është ende i varur nga dielli dhe ushqimi; dëgjon komentet e rojeve të Vampires dhe Werewolves. Më shumë informacion rreth plugin mund të gjenden në faqen në lidhjen e mësipërme.

lojë games Skyrim Vampires Werewolves njeri-ujk vampir