Si të shkruaj një libër, artikull

Miqtë nuk mendojnë për spam, por nuk kemi zgjidhje tjetër, ne me të vërtetë nevojë për ndihmën dhe mbështetjen tuaj. Tani po bëjmë kanalin më të madh dhe më të dobishëm të Runet për edukim dhe vetë-zhvillim me ekipin më të madh, në të cilin tashmë ka më shumë se 100 njerëz nga vende të ndryshme të botës.

Ne kemi bërë tashmë dhjetëra video të dobishme dhe informative për tema të ndryshme dhe çdo ditë autorët dhe lexuesit më të mirë vazhdojnë të mbulojnë qindra tema të zgjedhura nga fushat e shëndetit, sportit, biznesit, marrëdhënieve, udhëtimit, psikologjisë, zhvillimit intelektual dhe madje shpirtëror.

Por tani më shumë se kurrë kemi nevojë për ndihmën tuaj. Bashkohu me projektin si autor dhe frymëzues i videove të reja interesante dhe të dobishme, ose nëse nuk jeni ende gati, atëherë si një shikues i mençur dhe këshilltar. Mos qëndro larg! Ne po presim për ju në ekipin kryesor të vetë zhvillimit të Runet. Le të bëjmë Wiser, Kinder dhe të lumtur këtë botë së bashku.

Lidhje me Video Training dhe Vetë-Zhvillim Channel (Kanali i YouTube hapet në një skedë të re dhe menjëherë mund të vazhdoni ta lexoni artikullin, kërkoni falje paraprakisht për shqetësimet, por kjo është e vërtetë për të mirën e përbashkët) "

Lidhje me Video Training dhe Vetë-Zhvillim Channel (Kanali i YouTube hapet në një skedë të re dhe menjëherë mund të vazhdoni ta lexoni artikullin, kërkoni falje paraprakisht për shqetësimet, por kjo është e vërtetë për të mirën e përbashkët)