Si të shkoj në Rimini nga aeroporti

  1. Aeroportet kryesore në Itali dhe si të marrin prej tyre në Rimini:

Turizmi ndodhet në bregun e Adriatikut, në Italinë lindore. Të gjitha aeroportet popullore në Itali u shënuan në hartën dhe në sajë të shërbimit të trenave me shpejtësi të lartë dhe shumë të shpeshta, mund të arrini në Rimini vetëm për disa orë nga secili prej tyre. Më shumë detaje rreth rrugës nga secila prej këtyre vendeve janë shkruar në këtë faqe.
Stacioni Hekurudhor Qendror i Riminit ndodhet në qendër të qytetit, midis argjinaturës dhe qendrës së qytetit, të gjitha rrugët e qytetit dhe të autobusëve ndërqytetor kalojnë nëpër të, për më shumë informacion rreth lëvizjes rreth qytetit shih faqen "Transporti Urban" .
Lidhje të dobishme:
Skyscanner - Një faqe interneti për të kërkuar fluturime fitimprurëse (përdorni emrat e aeroporteve nga lista më poshtë).
Car Rental: krahasimi i çmimeve - Makina me porosi të porositur në internet, kur urdhëron paraprakisht një zbritje deri në 30% është e mundur.
Trenitalia - gjeni orarin e trenave italiane dhe rezervoni biletën paraprakisht. E rëndësishme të dihet: Trenitalia ndryshon oraret e trenave në javën e parë të qershorit dhe dhjetorit të çdo viti. Prandaj, kur të kërkoni paraprakisht, nuk do të gjeni trena të lirë të verës, ato shtohen në çastin e fundit përpara se të ndryshojnë orarin. Kur kaloni në orarin e verës, vetëm trenat e rinj shtohen, pothuajse të gjithë mbeten. Biletat mund të blihen në stacion pa probleme (në zyrën e biletave ose makinat shitëse).
Italo - të porositen vetëm trenat me shpejtësi të lartë nga një kompani mjaft e re private, cilësia e shërbimit është shumë më e mirë se ajo e Trenitalia shtetërore.

Aeroportet kryesore në Itali dhe si të marrin prej tyre në Rimini:

Turizmi ndodhet në bregun e Adriatikut, në Italinë lindore 1 Rimini (Rimini, RMI)

Largësia nga Rimini: 6 km.
Shpenzimet e transportit: 1.5 Euro (autobus) ose rreth 20 Euro (taksi).
Koha e udhëtimit: 25 minuta me autobus (çdo gjysmë ore) ose vetëm 10 minuta me taksi.
Përshkrimi: një aeroport i vogël pranë qendrës së qytetit, kryesisht i shërben vetëm fluturimeve ruse.
Getting atje: Stacioni i autobusit ndodhet drejtë në dalje nga aeroporti, të jenë të kujdesshëm, përveç numrit të lirë të autobusit 9 do të gjeni shumë autobusë të tjerë turistikë me një çmim të krahasueshëm me një taksi.
Rreth aeroportit: faqen zyrtare të aeroportit .
Marrje makinë me qira: porositni online (zbritje deri në 30%).