Si të rritet një mjekër e bukur: 10 këshilla të mëdha që do t'ju ndihmojnë

 1. 1. Pse rritet mjekra? Së pari, është e bukur. Në të vërtetë, është e vështirë të shpikin arsye të...
 2. 3. Ku të filloni?
 3. 4. Pse keni nevojë për durim?
 4. 5. Çfarë duhet të bëni nëse mjekra është itchy dhe thikë?
 5. 6. Barberto, më vjen keq?
 6. 7. Unë mbijetova një muaj të tërë. Çfarë tani?
 7. 8. Sa kohë rritet një mjekër "normale"?
 8. 9. A është e mundur që disi të përshpejtohet rritja e mjekrës?
 9. 10. Dhe në qoftë se ju vazhdimisht shkurtojë një mjekër pak - do të përshpejtojë rritjen?
 10. 11. Dhe tani çfarë duhet të bëjmë me një mjekër?
 11. 12. Çfarë duhet të bëj nëse jam i lodhur nga një mjekër?

1. Pse rritet mjekra?

Së pari, është e bukur. Në të vërtetë, është e vështirë të shpikin arsye të tjera. A është kjo emërtimi juaj që kërkon të veshësh një mjekër apo thjesht shumë katastrofë për të rruar.

2. A mund të rritet një mjekër çdo njeri?

Jo. Disa njerëz nuk kanë mjekër. Mos u mërzit. Një mjekër nuk është aspak gjëja më e rëndësishme në jetë.

3. Ku të filloni?

Jini të durueshëm. Shumë këshillojnë të hedhin jashtë rroje, por është më mirë të mos e bëni këtë. Ju do të duhet një rroje nëse doni të formësoni shpohet tuaj.

4. Pse keni nevojë për durim?

Durimi është i nevojshëm për të mos rruar mjekrën në muajin e parë të rritjes - shumica e mjekrave vdesin gjatë kësaj periudhe. Ka disa arsye: së pari, në fazën fillestare mjekra nuk duket shumë e bukur. Përkundrazi, kjo nuk është një mjekër, por më tepër shpohet e parakohshme. Së dyti, është në këtë kohë që ju jeni më shumë si një person që është thjesht tepër dembel për të rruhur. Në disa grupe ata shohin dyshim tek njerëz të tillë. Dhe ata shpesh pyesin: a rritesh një mjekër? Gradualisht, këto pyetje fillojnë të fyejnë. Dhe së fundmi, së treti: mjekra e re kruhet me tmerr dhe me gjemba. Rritet, flokët fillojnë të përdornin dhe prick lëkurën e fytyrës dhe qafës. Dhe është e vështirë të transferohet.

5. Çfarë duhet të bëni nëse mjekra është itchy dhe thikë?

Përdorni vajra speciale të mjekrës. Ata vijnë me erë dhe prona të ndryshme. Disa madje ndihmojnë mjekrën të rritet më shpejt. Vajrat janë shitur në çdo dyqan rrobash të mirë. Ju gjithashtu mund t'i porositni ato në internet.

6. Barberto, më vjen keq?

Rrojtore. I ashtuquajturi floktar për burrat. Në rrojtore të mirë, produktet e kujdesit të mjekrës pothuajse gjithmonë shiten. Dhe do të jetë në gjendje të ndihmojë me këshilla.

7. Unë mbijetova një muaj të tërë. Çfarë tani?

Tani është koha për të shkuar në rrojtore dhe të zgjidhni një formë për mjekrën tuaj të ardhshme. Format janë të ndryshme:

Meduza Meduza.io

8. Sa kohë rritet një mjekër "normale"?

Gjithkush ka mënyra të ndryshme - një numër i madh faktorësh ndikojnë shpejtësinë: nga gjenetika në kohën e vitit. Ekziston, për shembull, një studim sipas të cilit, gjatë muajve të verës, mjekra britanike rritet më shpejt se në dimër. Por, si rregull, një mjekër bëhet mjekër në dy deri në tre muaj. Duke gjykuar nga video ku njerëzit nuk rruajnë dhe marrin fotografi çdo ditë, në gjashtë muaj mjekra mund të rritet thjesht e mrekullueshme.

9. A është e mundur që disi të përshpejtohet rritja e mjekrës?

Shumë udhëzime të ndryshme janë shkruar në lidhje me të. Nëse i përmbledh ato, mund të nxirrni disa përfundime. Lani ose shpëlani shamitë ose mjekrën shpesh, në varësi të asaj që keni arritur. Ju mund të blini shampo të posaçme mjekësore në rrojtore. Mos harroni për vitaminat. Hani ushqime të shëndetshme. Bëni sporte.

10. Dhe në qoftë se ju vazhdimisht shkurtojë një mjekër pak - do të përshpejtojë rritjen?

Jo, mos e përshpejtoni.

11. Dhe tani çfarë duhet të bëjmë me një mjekër?

Kujdesuni për të. Larë, krehër. Dhe bëhuni gati për të marrë komplimente. Mos harroni të buzëqeshni me burra të tjerë me mjekër. Nëse mjekra nuk ju lejon të shihni buzëqeshjen tuaj, shkrepni. Kur të lodheni nga mjekra juaj, jepni një formë të re.

12. Çfarë duhet të bëj nëse jam i lodhur nga një mjekër?

Merrni lehtë. Kjo ndodh me të gjithë. Bëni një rregull: nëse doni të rruheni mjekrën tuaj, pritni një ditë dhe pastaj rruhuni. Kurrë mos e bëni këtë vendim në gjendje depresioni ose nën ndikimin e alkoolit.

Shih gjithashtu: 13 prova të qarta se një mjekër ndryshon gjithçka

1. Pse rritet mjekra?
3. Ku të filloni?
4. Pse keni nevojë për durim?
5. Çfarë duhet të bëni nëse mjekra është itchy dhe thikë?
6. Barberto, më vjen keq?
Çfarë tani?
8. Sa kohë rritet një mjekër "normale"?
9. A është e mundur që disi të përshpejtohet rritja e mjekrës?
10. Dhe në qoftë se ju vazhdimisht shkurtojë një mjekër pak - do të përshpejtojë rritjen?
11. Dhe tani çfarë duhet të bëjmë me një mjekër?