Si të regjistroni një bisedë telefonike në android përmes aplikacionit?

 1. Regjistrimi i thirrjeve ACR
 2. Regjistrimi i thirrjes
 3. Regjistruesi i thirrjeve automatike (Appliquato)

Përshëndetni të gjithë, miq të mi të dashur dhe mysafirë të blogut tim. Dmitry Kostin është me ju përsëri, dhe sot unë dua të ju tregoj se si të regjistroni një bisedë telefonike në një android, ose më mirë në një smartphone bazuar në këtë OS. Nga rruga, gjëja është me të vërtetë e ftohtë dhe në shumë raste shumë e dobishme, prandaj, nëse lejon hapësirën, atëherë unë ju rekomandoj që të instaloni një nga programet e listuara më poshtë.

Në fakt, nuk ka asgjë të komplikuar në gjetjen e aplikacioneve të tilla. Vetëm të shkoni në tregun e lojës dhe të përzini në kërkim për diçka si "Thirrjet e regjistrimit". Ka shumë aplikime të tilla. Por gjithsesi, do ta përshkruaj shkurtimisht përvojën time.

Përmbajtja e artikullit

Regjistrimi i thirrjeve ACR

Regjistrimi i thirrjeve ACR

Më pëlqen më shumë këtë aplikacion dhe nuk më ka lënë kurrë poshtë. Le të shohim karakteristikat e tij:

 • Regjistrimi i thirrjes fillon automatikisht sapo të thërrasin. Por mund ta vendosni që të aktivizohet manualisht duke shtypur një buton.
 • Ju mund të vendosni heqjen pas një numri të caktuar të ditëve.
 • Aftësia për të zgjedhur formatin e regjistrimit
 • Aftësia për të fshirë menjëherë hyrjet e shkurtra, kohëzgjatja e së cilës nuk kalon një numër të caktuar sekondash. Për shembull, nëse biseda është më pak se 5 ose 10 sekonda, atëherë nuk ruhet në mënyrë që të mos mbishkruajë kujtesën me të dhëna të panevojshme.

Ndërfaqja e programit është shumë e thjeshtë dhe është një kënaqësi për të përdorur programin. E vetmja gjë që nuk më pëlqen në këtë moment është pamundësia për të fshirë të gjitha dosjet në të njëjtën kohë. Ju vetëm duhet të shënoni çdo hyrje dhe pastaj fshini.

Nga rruga, kam përdorur këtë program kur kam shkruar poshtë biseda me agjentë të ndryshëm, huadhënës etj, të cilat tashmë janë mërzitur shumë.

Regjistrimi i thirrjes

Regjistrimi i thirrjes

Një program shumë i mirë. Ky është aplikacioni i parë që kam përdorur për këto detyra. Programi në vetvete është shumë i mirë dhe ka një sërë cilësimesh, vetëm shumica e këtyre cilësimeve mund të aktivizohen vetëm në versionin e paguar, për shembull, regjistrimi i bisedave vetëm nga abonentët në librin e telefonit ose fshirja e shënimeve pas një numri të caktuar ditësh.

Në modalitetin e lirë, do të keni qasje vetëm në funksionin e saj kryesor dhe në zgjedhjen e vendndodhjes së ruajtjes së skedarëve. Nuk është e trashë, por për shumicën e njerëzve kjo është e mjaftueshme.

E vetmja gjë që kisha në telefonin e vjetër ishte një anomali me këtë kërkesë. Përafërsisht çdo bisedë 5-7 për disa arsye nuk u regjistrua. Kishte vetëm heshtje. Shpresoj se ata kanë korrigjuar tashmë.

Regjistruesi i thirrjeve automatike (Appliquato)

Regjistruesi i thirrjeve automatike (Appliquato)

U njoha me këtë aplikim relativisht kohët e fundit dhe deri më tani vetëm kjo tregon veten nga ana e mirë.

 • Aftësia për të zgjedhur kontaktet nga telefoni, gjatë komunikimit me të cilin nuk do të regjistrohen biseda.
 • Aftësi për të zgjedhur regjistrimin automatik ose manual
 • Aftësia për të ndryshuar formatin audio
 • Vendosja e madhësisë maksimale të memories së brendshme për këtë program
 • Shtoni vëllim gjatë regjistrimit

Epo, gjithashtu disa funksione janë në dispozicion vetëm pasi të kenë blerë një version premium të programit.

Në parim, unë nuk shoh ndonjë arsye për të shkruar për ndonjë aplikacion ende, pasi që të gjithë punojnë në të njëjtin parim. Ju duhet të zgjidhni se cili është më i miri për ju. Personalisht më pëlqen më shumë ACR-ja, të cilën e përshkrova në fillim, por mund ta provoni secilin dhe të zgjedhni.

Çfarë mund të jetë e dobishme për të?

Natyrisht, lind një pyetje e arsyeshme: pse është e nevojshme? E pra, le të shohim:

 • Nëse papritmas diktojnë një adresë, telefon ose informacione të tjera, dhe ju nuk keni një stilolaps në dorë, atëherë ju nuk mund të shqetësoheni për këtë. Ju gjithmonë mund të dëgjoni skedarët tuaj të ruajtur kështu që ju nuk do të humbisni asgjë.
 • Prezantimi si dëshmi. Nëse dikush pretendon se ju ka thënë për diçka në bisedën e fundit telefonike, dhe keni harruar, atëherë mund ta verifikoni me lehtësi.

Personalisht e përdora këtë temë disa vjet më parë për të regjistruar një bisedë me miqtë, pas së cilës mund t'i bëja këngë, dmth. vendosni fjalë në muzikë, përafroni ato duke përdorur autotune (korrigjimi i shënimeve të rreme), etj.

Epo, në këtë unë përfundoj artikullin tim. Shpresoj se ishte e dobishme për ju. Mos harroni të regjistroheni në përditësimet e blogut tim, dhe gjithashtu të ndani materiale me artikuj mbi rrjetet sociale. Fat i mirë, bye bye!

Çfarë mund të jetë e dobishme për të?
Natyrisht, lind një pyetje e arsyeshme: pse është e nevojshme?