Si të krijoni një imazh rezervë të sistemit në Windows 8.1

Me nisjen e Windows Vista , Microsoft prezantoi një metodë të re rezervë për sistemin, domethënë sistemin e imazhit.Kjo përfshin të gjitha skedarët e sistemit si driverët që ju nevojitet për të kandiduar dhe për të operuar nën sistemin operativ.E imazh mund të përdoret për të instaluar Windows, pa përdoruesit të gjithë procedurën e ri-instalimit (Kështu, shoferët e instaluar nga programi si update sistemin do të restaurohen imazh backup ).

Edhe pse sistemi i rezervimit të imazhit është i disponueshëm, ai është i disponueshëm si në Windows 7, ashtu edhe në Windows 8. Në Microsoft 8.1, Microsoft ka rënë që, nëse doni të krijoni një imazh rezervë të Windows 8.1, ekziston një metodë që e bën këtë të mundshme nëpërmjet Command Prompt ose Power Shell Windows .

Si të krijoni një imazh backup të sistemit (backup imazh sistemor) në Windows 8.1?

  • lidhni në kompjuter një pajisje USB ( Disqet e huaja të rekomanduara) dhe sigurohuni që të keni hapësirë ​​të mjaftueshme për atë që imazhi rezervë ka një vend në të (nëse keni Windows 8.1 të instaluar me boot dy herë me një sistem tjetër operativ, mund t'ju duhet më shumë hapësirë pajisje të jashtme (meqë ndarjet do të përfshihen në sistemin e rezervimit )
  • hapur Command Prompt ose Windows Power Shell cu privilegje admin (Menu Përdorni Fuqia / Win + X ) Dhe futni komandën e mëposhtme:
    • Wbadmin start-up backup -backupTarget: H: -Përfshin: C: -allKritical -quiet (ku H është pajisja e jashtme që ju doni të ruani backup imazhin dhe C është dritarja e caktuar në 8.1)

1)

  • pastaj pritni mesazhin Përfunduar me sukses operacionin e rezervimit. i cili do të shfaqet (backup mund të marrë nga disa minuta në disa orë, në varësi të asaj se sa të dhëna do të përmbajë)

i cili do të shfaqet (backup mund të marrë nga disa minuta në disa orë, në varësi të asaj se sa të dhëna do të përmbajë)

Dhe gati. Kështu që ju mund të mbështetni imazhin e sistemit operativWindows 8.1 , Good luck!

VENDIMET E STEALTH - Si të krijoni një imazh rezervë të sistemit të Windows në 8.1

Si mund ta mbështesim sistemin në Windows 8.1