Si të hiqni firmën Foxit Reader?

I use Foxit Reader version 7.1.5.425 dhe "menaxhimin e nënshkrimeve" vetëm më lejon të shtoj një firmë, jo për të fshirë nënshkrimin. burimi

Më në fund e kuptuam. Udhëzimet janë të shkruara

Për të menaxhuar një nënshkrim, bëj si në vijim: zgjidhni tabin Siguria> Siguria> Nënshkrimi PDF> menaxhimi i nënshkrimit. Në kutinë e dialogut Manage Signature, kontrolloni kutinë për të krijuar një nënshkrim. Zgjidhni nënshkrimin që keni krijuar, klikoni butonin Edit dhe ju mund të ndryshoni nënshkrimin tuaj. Ju mund ta shihni nënshkrimin pas redaktimit. Për të fshirë një nënshkrim, zgjidhni nënshkrimin dhe klikoni butonin Delete.

Unë nuk mund të kuptoj se si të zgjedh për nënshkrime të ndryshme që kam krijuar jo në listë, ose veçmas nga ndonjë gjë. Megjithatë, del se ata janë një zgjedhje:

burimi

në Windows, fillimisht gjeni skedën e nënshkrimit që dëshironi të fshini. Për ta bërë këtë, hapni vijën e komandës (ekran i zi):

dir% SystemDrive% \ / b / s | gjeni / i "InstaSign" | gjeni / i "UserSign"

pastaj hapni këtë dosje dhe fshini skedën e nënshkrimit. Nënshkrimet janë dokumente PDF që mund të hapen duke përdorur Foxit. Thjesht fshini atë që dëshironi.

Nëse doni të kërkoni vetëm në llogarinë tuaj, përdorni këtë version:

dir% HOMEPATH% \ / b / s | gjeni / i "InstaSign" | gjeni / i "UserSign" u përgjigj Adolfo 2018-01-17 18:48:56 burimi

Kam një standard Phantom dhe një nënshkrim që nuk kam më fjalëkalim. U desh mua përgjithmonë për të gjetur vendin e "Menaxhimit të Nënshkrimit", por ende kam nevojë për një fjalëkalim për ta hequr atë. Kam gjetur skedarin në dosjen AppData> roaming> Program kompjuterik Foxit> Programi Foxit PhantomPDF në Instasign> UserSign. Prej këtu unë mund të fshij atë pa një fjalëkalim. Natyrisht, këto janë drejtime me dritare, por unë mendoj që Mac ka një skedar të ngjashëm përdoruesish, i cili ndoshta është shumë i fshehur për shkak se ata nuk i besojnë përdoruesve të tyre fare. Ndoshta diçka që lidhet me zvarritjen e një hard drive në kosh riciklimi.

u përgjigj i pastër 2017-09-08 01:19:47 burimi