Si të gjeni llogarinë e identifikimit Microsoft. Si të krijoni një llogari Microsoft, çfarë është një llogari, login dhe shërim fjalëkalimin

 1. Krijo një llogari përmes faqes së internetit
 2. Krijo një hyrje në Windows 10
 3. Krijimi i regjistrimeve në Windows 8
 4. Riparimi i fjalëkalimeve
 5. Çfarë duhet të bëni në rast të humbjes së identifikimit
 6. Si të krijoni një llogari të Microsoft
 7. Si të krijoni një llogari në Windows 8
 8. Regjistrimi i një llogarie Microsoft në telefon

Një llogari Microsoft është një mjet për sinkronizimin e skedarëve dhe dokumenteve në kompjuterin tuaj me shërbime të ndryshme , si: Skype, Outlook.com, OneDrive, Telefoni i Windows dhe Xbox LIVE. Me ndihmën e një profili të përdoruesit të Microsoft-it, gjithmonë mund të rivendosësh qasjen në këto shërbime kur ka ndonjë problem gjatë një infeksioni të virusit ose kur një kompjuter ose llogari është sulmuar . Dhe gjithashtu për të kontrolluar pajisjet tuaja: telefon, tabletë, laptop. Dhe në rast të vjedhjes ose humbjes, ndërmerr masa për të mbrojtur të dhënat personale ose për të kërkuar një vegël të vjedhur. Ky është vetëm një pjesë e vogël e funksioneve dhe aftësive.

Krijo një llogari përmes faqes së internetit

Një llogari Microsoft është një mjet për sinkronizimin e skedarëve dhe dokumenteve në kompjuterin tuaj me shërbime të ndryshme , si: Skype, Outlook

Vini re se adresa juaj e postës elektronike do të përdoret si emri i përdoruesit, nëse nuk keni një, atëherë këtu mund të krijoni një duke përdorur formularin për krijimin e një adrese e-mail duke klikuar në lidhjen e duhur. Formulari i regjistrimit ka një kolonë për të futur numrin e telefonit, është i përshtatshëm kur rikthen qasjen, por nuk është e nevojshme. Ky artikull mund të hiqet.

Krijo një hyrje në Windows 10

Ju mund të krijoni një profil përdoruesi në Windows 10 në fazën e instalimit të sistemit operativ, duke ndjekur udhëzimet hap pas hapi të magjistarit të instalimit të OS.

Ju mund të krijoni një profil përdoruesi në Windows 10 në fazën e instalimit të sistemit operativ, duke ndjekur udhëzimet hap pas hapi të magjistarit të instalimit të OS • Ne shënojmë ose heqim etiketat nga artikujt për të përmirësuar përshtypjet e produktit, dhe buletinin promovues, dhe përsëri klikoni " Next ".
 • Vendosja do të ndiqni, mund ta bëni më vonë ose menjëherë, pas kërkesave dhe udhëzime hap pas hapi në ekran.

Një buton profili do të shfaqet në dritare, i cili tani mund të përdoret për t'u identifikuar. Duke klikuar mbi të dhe në butonin " Manage ", do të dërgoheni te Microsoft për të përshtatur dhe sinkronizuar më tej dokumentet tuaja të llogarisë me aplikacione dhe shërbime.

Krijimi i regjistrimeve në Windows 8

 • Krijimi i një profili përdoruesi në Microsoft me Windows 8 është pak më ndryshe nga "dhjetra". Këtu ju duhet të mbani gishtin nga buza e djathtë e ekranit duke lëvizur menunë në butonin " Opsionet ".
 • Zgjidhni artikullin "".

Kur përdorni një kompjuter që nuk e mbështet prekni hyrjen , dhe vetëm punojnë me miun dhe tastierën, ju duhet të lëvizni treguesin e miut në këndin e poshtëm të djathtë të monitorit dhe zgjidhni " Opsionet ".

 • Tjetra, ju duhet të klikoni në " Ndrysho cilësimet e kompjuterit ".
 • Pastaj zgjidhni " Llogaritë " dhe " Llogaritë tjera ".
 • Kliko në lidhjen "".
 • Shkruani të dhënat e regjistrimit.

Këtu ju duhet të shkruani adresën e e-mail, e cila më vonë do të përdoret si login për të hyrë në llogarinë e Microsoft. Ose krijoni atë, pas kërkesave në monitor.

Mail, storage OneDrive cloud, Windows 8, 10 - e gjithë kjo llogari Microsoft. Jo çuditërisht, humbja e një llogarie të Microsoft mund të jetë një tragjedi për përdoruesit. Por jo gjithçka është aq e keqe sa mund të duket fillimisht, shërbimi është i pajisur me një mjet të përshtatshëm për të rivendosur profilin, edhe nëse përdoruesi harroi emrin dhe fjalëkalimin.

Riparimi i fjalëkalimeve

Para se të filloni procesin e rikthimit të një fjalëkalimi të humbur nga një profil i Microsoft, duhet të verifikoni sa vijon:

 1. Kur të futni fjalëkalimin, bllokohet Caps është çaktivizuar, dmth., Funksioni i hyrjes në rastin e sipërm;
 2. Paraqitja është vendosur në gjuhën angleze (është në këtë gjuhë që është vendosur kodi i sigurisë për llogarinë);
 3. Kontrolloni drejtshkrimin e email-it që përdoret për t'u regjistruar.

Nëse të gjitha pikat e mësipërme janë vërejtur, atëherë mund të vazhdoni të rivendosni dhe të rikuperoni fjalëkalimin. Për këtë:

 • Shko te faqja zyrtare e Microsoft dhe kliko në cepin e djathtë të butonit "Login";
 • Shfrytëzuesi do të transferohet në panelin e identifikimit në llogari. Në fund klikoni "Forgot my Password":
 • Në këtë hap, duhet të zgjidhni arsyen pse pronari i llogarisë nuk mund të hyjë. Nuk ka ndryshime globale në rimëkëmbjen e fjalëkalimeve, por për informacion duhet të vihet në dukje:

a) "Kam harruar fjalëkalimin tim" - përdoruesi ka harruar fjalëkalimin;

b) "Unë e di fjalëkalimin tim, por nuk mund të këndoj" - pronari i profilit është i sigurt se ai hyn kodin saktë, por nuk mund të hyjë;

c) "Unë mendoj se dikush tjetër po përdor të miat Llogaria e Microsoft "- ka dyshime rreth llogaritjes së hackingut.

 • Ne zgjedhim opsionin e parë, pasi që kodi është harruar;
 • Në dritaren tjetër, duhet të futni email ose telefoni në të cilin është bashkangjitur profili:
 • Pas hyrjes në email, përdoruesi do të marrë një email që përmban një lidhje për të rivendosur fjalëkalimin. Shkoni nëpër të dhe futni kodin e ri.

Nëse pronari i llogarisë ka hyrë në një numër telefoni, atëherë një mesazh SMS me një kod sekret do t'i dërgohet atij. Futja e këtyre numrave do të zëvendësojë fjalëkalimin e humbur.

Çfarë duhet të bëni në rast të humbjes së identifikimit

Për t'u identifikuar në llogarinë tuaj të Microsoft, adresa e postës elektronike përdoret si login. Nëse përdoruesi e ka harruar atë, atëherë do të jetë e pamundur të dërgoni një kërkesë për rikthimin e llogarisë. Ekzistojnë disa mënyra për të gjetur emailin në të cilin është bashkangjitur një profil:


Ekzistojnë disa mënyra për të gjetur emailin në të cilin është bashkangjitur një profil:

Nëse emaili nuk arriti të mbulojë, opsioni i vetëm është përkrahja teknike:

Të paraqesë një kërkesë për rivendosjen e llogarisë përmes mbështetje teknike Është e nevojshme të sigurohet informacioni i detajuar i natyrës së mëposhtme:

 • Emri i plotë i treguar në profil;
 • Numri i telefonit dhe email-i i humbur;
 • Detajet e llogarisë: data e lindjes, vendi i banimit, qyteti dhe zona kohore etj.

Nuk ka kushte specifike për shqyrtimin e aplikacionit për rimëkëmbjen e llogarisë. Zakonisht përgjigjja vjen brenda tri ditëve. Nëse informacioni i llogarisë është i saktë, profili do të rivendoset.

Video me udhëzime vizuale për rivendosjen e një profili të Microsoft kur humbet një fjalëkalim ose login:

Shërimi i një llogarie të Microsoft-it nëse e humbni kodin e identifikimit ose të sigurisë është shumë e thjeshtë. Gjëja kryesore është të ndiqni udhëzimet dhe saktësisht të specifikoni të dhënat. Nëse është e mundur, rekomandohet të shkruani një letër për mbështetjen teknike gjuhe angleze , sepse ky seksion është më i shpejtë se gjuha ruse.

Një llogari Microsoft ose llogari përdoruesi është një profil në sistem që ju lejon të përdorni lirisht aplikacionet e lidhura. Është e nevojshme për të hyrë në dyqanin e produkteve Microsoft (duke përfshirë MS Office) dhe shërbime të tilla si Windows Phone dhe Skype, si dhe magazinimin online të OneDrive. sistem operativ Windows 8.

Si të krijoni një llogari të Microsoft

Procedura për krijimin e një llogarie të re në të gjitha versionet Sisteme të Windows ndodh me një algoritëm të ngjashëm. Për të filluar, do të mësojmë se si po kalon ky proces , duke e konsideruar më hollësisht duke përdorur shembullin e Windows 7. Pra, për të regjistruar një llogari të Microsoft, përdoruesi duhet të kryejë manipulimet e mëposhtme:

Pra, për të regjistruar një llogari të Microsoft, përdoruesi duhet të kryejë manipulimet e mëposhtme:

Pas të gjitha hapave të mësipërm, do të shihni llogarinë e krijuar rishtazi në dritaren e menaxhimit të llogarisë. Nëse dëshironi, ju mund të vendosni një fjalëkalim për të ose kontroll prindëror , ndryshoni modelin dhe tipin ose madje hiqni plotësisht.

Nëse krijoni një llogari me të drejta administratori dhe në të njëjtën kohë nuk jeni përdorues i vetëm i PC-ve, mos harroni të vendosni një fjalëkalim - kjo do të mbrojë sistemin nga dëmet që mund të shkaktohen nga përdorues të tjerë (me dashje ose me neglizhencë) dhe në të ardhmen nuk do të keni nevojë të rikuperoni të dhëna të rëndësishme.

Si të krijoni një llogari në Windows 8

Si të krijoni një llogari në Windows 8

Në Windows 8 ka një nuancë - zhvilluesit e saj kanë bërë çdo përpjekje për të siguruar që përdoruesi të ruajë të dhënat jo në PC e tij, por në serverët e këtij OS. Prandaj, Windows 8 ka dy mundësi të llogarive - lokale dhe të rrjetit. Kjo e fundit është e dobishme nëse keni disa kompjuterë të instaluar në to versioni i licencuar Sistemet e Windows 8, ose planifikoni të përdorni në mënyrë aktive një grup të paravendosur Aplikacionet e Windows Jetoj dhe ruajtjen e reve . Në të gjitha rastet e tjera, ju mund të preferoni opsionin e parë.

Për të krijuar një llogari lokale në Windows 8, përdorni udhëzimet e mëposhtme:

 1. Shkruani menunë Start dhe shkoni te seksioni "Parametrat e Kompjuterit".
 2. Kliko në "Ndrysho cilësimet e kompjuterit" dhe më pas në "Llogaritë".
 3. Në seksionin titulluar "Llogaritë e tjera", zgjidhni nënmenun "Shto llogari".
 4. Kliko në "Hyni pa një llogari të Microsoft" dhe më pas në "Tjetër", dhe pastaj konfirmoni zgjedhjen duke klikuar butonin "Llogaria lokale".
 5. Futni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin (opsional).

Për të krijuar një llogari rrjeti , ju duhet të kryeni manipulimet e mëposhtme:

 • Ndiqni hapat 1-4 të udhëzimit të mëparshëm, por në vend të llogarisë lokale, zgjidhni llogarinë e rrjetit.
 • Futni emrin e përdoruesit dhe adresën tuaj të postës elektronike. Konfirmo veprimet tuaja me ndihmën e captcha (captcha përdoret për të siguruar që veprimet kryhen nga një person, jo një robot).
 • Konfirmo adresën e postës elektronike. Për ta bërë këtë, futni specifikimet e mësipërme mail në dosjen me mesazhet hyrëse. Do të përmbajë një letër ku do të duhet të futni kodin e dërguar me SMS në telefonin tuaj.
 • Pas përfundimit të të gjitha veprimeve të kërkuara, klikoni "Konfirmo". Krijimi i një llogarie të rrjetit Microsoft është i plotë.

Në të ardhmen, ju mund të ndryshoni ndërfaqen e llogarisë tuaj (vendosni një foto, krijoni një grup shtëpiak, aktivizoni qendrën e përditësimit etj.)

Për të mbrojtur nga sulmet e mundshme të hakerëve, duhet të caktoni një fjalëkalim Për të mbrojtur nga sulmet e mundshme të hakerëve, duhet të caktoni një fjalëkalim. Si rregull, ai përfaqësohet nga një grup letrash dhe numrash tetë shifrorësh. Për të qenë i sigurt në rast se harroni fjalëkalimin tuaj, sistemi do t'ju kërkojë të përgjigjeni pyetje të sigurisë dhe futni në fushat përkatëse një numër të vlefshëm telefoni dhe një adresë e-mail rezervë. Nëse për ndonjë arsye nuk mund të hyni në sistem, programi do të dërgojë një kod për të zhbllokuar llogarinë tuaj në një numër telefoni ose email, pas së cilës do të jeni në gjendje të hyni në llogarinë tuaj dhe të vendosni një fjalëkalim të ri.

Regjistrimi i një llogarie Microsoft në telefon

Krijimi i një llogarie në një telefon me Windows po thjeshtësohet shumë nëse jeni duke përdorur shërbimet OneDrive ose Outlook . Në këtë rast, vetëm duhet të futni një adresë e-mail të regjistruar tashmë.

Nëse nuk keni përdorur asnjë nga shërbimet e mësipërme, vizitoni live.com, ku mund të krijoni llogari e re . Për ta bërë këtë, ju duhet të gjeni pikat e krijimit rekord i ri (më shpesh quhet " Mos keni një llogari të Microsoft-it? Regjistrohu tani "), dhe ndiqni udhëzimet. Ashtu si me metodat e përshkruara për PC, ju mund të zgjidhni emrin e një llogarie Microsoft dhe vendosni një fjalëkalim për të hyrë në të.

Për të lidhur një llogari të regjistruar në këtë mënyrë në një smartphone, duhet të futni cilësimet e tij dhe të gjeni artikullin " Mail + llogaritë " atje. Kliko "Shto shërbim" dhe zgjidh "Llogaria e Microsoft". Tani shkruani adresën e emailit dhe fjalëkalimin që keni dhënë gjatë regjistrimit.