Si të dërgoni video me email

  1. Hyni ose regjistrohuni për Gmail
  2. Shkruani një letër
  3. Bashkangjitni një video me letrën
  4. Dërgoni email me video

A ka ndonjë video në koleksionin tuaj të shtëpisë që dëshironi të ndani me familjen dhe miqtë? Me zhvillimin e teknologjisë, është bërë shumë e lehtë për ta bërë këtë, edhe në qoftë se videoja peshon më shumë se 1GB, dhe i adresuari jeton në anën tjetër të botës.

Në këtë manual, ju do të mësoni si të postoni ndonjë video, madje edhe një të madhe dhe "të rëndë". Gmail është një nga shërbimet më të njohura të postës elektronike, kështu që ne e zgjodhëm ndërfaqen e saj si një shembull. Ju mund të përdorni çdo shërbim postar në të njëjtën mënyrë, për shembull, Yandex, Rambler, Mail.ru dhe të tjerë.

Hyni ose regjistrohuni për Gmail

Nëse jeni regjistruar tashmë në Gmail, shkruani emrin tuaj dhe fjalëkalimin për të futur postën. Nëse nuk keni ende një llogari Google, thjesht kaloni kjo lidhje .

Shkruani një letër

Pasi të hyni në kutinë tuaj të postës, klikoni butonin Shkruaj në këndin e sipërm të majtë të ekranit. Në dritaren që shfaqet, në fushat e kërkuara, futni adresuesin, subjektin dhe tekstin e letrës suaj.

Bashkangjitni një video me letrën

Klikoni ikonën e kapëseve në fund të dritares, zgjidhni skedarin që dëshironi të dërgoni në kompjuterin ose në mediat e jashtme dhe prisni disa sekonda që videoja juaj të ngarkojë. Pasi të shkarkohet skeda, ju mund të dërgoni një email.

Ju lutem vini re se në këtë mënyrë ju mund të ngarkoni vetëm fotografi të vogla video deri në 25 MB në madhësi - këto janë kufizimet e Gmail. Nëse përdorni një shërbim tjetër të postës, lexoni rregullat e tij - ndoshta edhe kufizon dërgimin e skedarëve të mëdhenj. Si të dërgoni një video të mrekullueshme me email? Më poshtë do të gjeni dy mënyra të thjeshta për ta bërë këtë.

- Zvogëloni madhësinë e videos tuaj. Mundohuni të compress video për mailing me Movavi Video Converter dhe udhëzimet tona të detajuara për zvogëlimin e madhësisë së skedarëve video. Duhet mbajtur mend se kjo procedurë do të zvogëlojë cilësinë e videos tuaj. Nëse madhësia e skedarit pas kompresimit nuk është më shumë se 25 MB, mund ta dërgoni duke e bashkangjitur në një email siç përshkruhet në Hapin 3.

Mësoni më shumë rreth Movavi Video Converter
Lexoni udhëzimet për reduktimin e madhësisë së skedarëve video.

- Ngarko videon në Web. Nëse metoda e parë nuk ju përshtatet dhe nuk mund të dërgoni video me madhësi të madhe me postë, mund të provoni ta ngarkoni atë në internet, për shembull, YouTube, dhe pastaj ta lëshoni lidhjen në video për të gjithë ata që dëshironi ta tregoni. Nëse nuk keni një llogari në YouTube, mund ta rregulloni lehtësisht - një artikull për mënyrën e krijimit të kanalit tënd në YouTube do t'ju ndihmojë.

Lexoni artikullin rreth krijimit të një kanali në YouTube

Me videove konvertuese Movavi, ju mund të përgatitni një video për ngarkim në Rrjet duke zgjedhur një profil të gatshëm me cilësimet për faqet popullore. Duke shtuar një video në një burim ueb, kopjoni lidhjen e nevojshme dhe ngjiteni në email-in tuaj.

Dërgoni email me video

Cilado metodë që zgjidhni, hapi i fundit mbetet i njëjtë: klikoni butonin Send dhe pritni që marrësi të marrë letrën tuaj.

Cilado metodë që zgjidhni, hapi i fundit mbetet i njëjtë: klikoni butonin Send dhe pritni që marrësi të marrë letrën tuaj

Si të dërgoni një video të mrekullueshme me email?