Si në Android për të shtuar numrin në listën e zezë: Samsung, Meizu, LG, Lenovo

 1. Shto një numër në rast urgjence
 2. Samsung
 3. Meizu
 4. LG
 5. Lenovo
 6. Programet për tu bllokuar

Shumica e pronarëve të smartphone-it e dinë se pajisja e tyre mund të ndihmojë në bllokimin e thirrjeve hyrëse në numra të caktuar. Prandaj, në këtë faqe ju do të mësoni se si të shtoni një numër në listën e zezë në Androde.

Përmbajtja:

 1. Shto një numër në rast urgjence
  1. Samsung
  2. Meizu
  3. LG
  4. Lenovo
 2. Programet për tu bllokuar

Shto një numër në rast urgjence

Parimi i përfshirjes është i njëjtë - zgjidhni një numër dhe vendosni funksionin "Lista e zezë". Por zbatimi i çdo prodhuesi të telefonit inteligjent (për të mos përmendur dallimet e mundshme në modelet) ka të vetin. Natyrisht, për secilin model, një udhëzues i tillë nuk do të funksionojë, por me analogji mund të shtoni një numër në "Listën e Zezë" në vegël tuaj.

Samsung

Për pronarët e Samsung Galaxy S, A, Shënim, Tab dhe degët e tjera të modeleve:

 1. Hyni në aplikacionin "Telefon".
 2. Hapni shkrimet (ose kontaktet nëse numri është i ruajtur në librin e telefonit).
 3. Zgjidhni një numër, pastaj shtypni butonin "Menu" touch. Shumica e pronarëve të smartphone-it e dinë se pajisja e tyre mund të ndihmojë në bllokimin e thirrjeve hyrëse në numra të caktuar
 4. Nga lista, zgjidhni "Add to blacklist".

  Nga lista, zgjidhni Add to blacklist

 5. Pranë numrit u shfaq një shenjë e caktuar domethënë emergjente.

  Pranë numrit u shfaq një shenjë e caktuar domethënë emergjente

Meizu

Për pronarët e modeleve smartphone Meizu M3, MX, M2, M1, Pro:

 1. Hapni aplikacionin e telefonit.
 2. Kliko në numrin që dëshironi të shtoni në urgjencë.
 3. Nën atë tapnite "Në listën e zezë".

  Nën atë tapnite Në listën e zezë

 4. Pajtohuni të shtoni duke klikuar "OK".

  Pajtohuni të shtoni duke klikuar OK

 5. Procesi është i plotë.

  Procesi është i plotë

LG

Për pronarët e modeleve LG X, K, Class, RAY dhe të tjerë:

 1. Hapni aplikacionin e telefonit.
 2. Në këndin e sipërm të djathtë, takoni në tre pika dhe zgjidhni "Cilësimet e thirrjes".
 3. Në seksionin "Të përgjithshme", zgjidhni "Refuzimi i thirrjeve".
 4. Zgjidhni "Refuzon thirrjet nga" dhe shtoni numrin në këtë listë.

Lenovo

Pronarët e smartfonëve Modelet e Lenovit Vibe, S2, Phab, P, A, K5, K6 mund t'i shtojnë emergjencave si më poshtë:

 1. Hapni aplikacionin "Telefon", shkoni tek "Të gjitha parametrat", nënseksioni "Listat e zeza / të bardha".

  Hapni aplikacionin Telefon, shkoni tek Të gjitha parametrat, nënseksioni Listat e zeza / të bardha

 2. Në menunë që hapet, zgjidhni "Menaxheri i Listës së Bllokut", klikoni në plus në këndin e djathtë në të djathtë dhe futni emrin dhe numrin e pajtimtarit.

  Në menunë që hapet, zgjidhni Menaxheri i Listës së Bllokut, klikoni në plus në këndin e djathtë në të djathtë dhe futni emrin dhe numrin e pajtimtarit

 3. Nëse informacioni është tashmë në librin e telefonit ose në regjistrin e thirrjeve, klikoni në numrin dhe mbajeni derisa të shfaqet menyja e kontekstit. Pastaj zgjidhni "Add to blacklist".

  Pastaj zgjidhni Add to blacklist

Për pronarët e ZTE, Xiaomi, HTC, duke shtuar në listën e zezë bëhet në mënyrë të ngjashme në parametrat e aplikacionit "Telefon". Mund të ketë probleme me smartphones Sony, pasi shumica e modeleve nuk e kanë këtë veçori. Ju nuk duhet të shqetësoheni, pasi ka shumë aplikacione në tregun e lojërave, të cilat do të ofrojnë këtë mundësi për vegël tuaj.

Programet për tu bllokuar

Nuk ka nevojë të largohem. Hidhni një sy në Tregun Luaj dhe instaloni një nga aplikacionet më të njohura që do t'i përshtaten shijes tuaj. Më "drejtimin" janë:

 1. Lista e zezë .
 2. Bllokues i thirrjes .
 3. Thirrje Blocker .