Shtoni të preferuarat në Facebook për t'i zhvendosur në krye të listës së bisedave

Sigurisht, në listën e miqve nga Facebook, disa prej të cilëve më shpesh përdoren për të folur Messenger , Në këtë rast, ju ka shumë të ngjarë të doni të shtoni në grupin tuaj të preferuar . Kjo është duke i vendosur ato. Kryesoi listën e bisedaveFacebook (Vetëm e vlefshme për aplikacionet celularë në Facebook dhe jo versionininternet ). Atëherë, si t’i shtojmë kontaktet nga Facebook në grupin Favoritet nga chat në facebook ?

1. Shtoni kontakte të Facebook në aplikacionin tuaj të preferuar për firmware

 • hapni aplikacionin në Facebook , zgjidhni skedarin e Mesazheve, pastaj jepni një klikim në ikonën e listësmiqve në këndin e sipërm të djathtë të ekranit

hapni aplikacionin në Facebook , zgjidhni skedarin e Mesazheve, pastaj jepni një klikim në ikonën e listës së miqve në këndin e sipërm të djathtë të ekranit

 • Grupet e preferuara Ajo është e vendosur në krye të listës së bisedave (Nëse ende nuk jeni botuar, ka shumë të ngjarë, ajo do të plotësojë kontakte për të folur rregullisht); modifikoni këtë grup ( shtoni ose fshini kontaktin në të), lini EDIT trokitje e lehtë (këndi i sipërm i djathtë nën ikonën e cilësimeve )

Grupet e preferuara Ajo është e vendosur në krye të listës së bisedave (Nëse ende nuk jeni botuar, ka shumë të ngjarë, ajo do të plotësojë kontakte për të folur rregullisht); modifikoni këtë grup ( shtoni ose fshini kontaktin në të), lini EDIT trokitje e lehtë (këndi i sipërm i djathtë nën ikonën e cilësimeve )

 • për të shtuar kontakte Favoritet Pasi të keni marrë rrugën si EDIT Jepni butonat e trokitje e lehtë + kontaktet e majta që doni të shtoni në të preferuarat tuaja ; për të hequr kontaktet nga Favoritet.Më jepni butonat e trokitje e lehtë - lini tuaj
 • Përveç kësaj, në modalitetin EDIT, ju ndryshoni rendin si . Kontaktet tuaja të preferuara duhet të radhiten ndërsa mbani gishtin në butonat e shfaqur në të djathtë të tyre dhe i tërheqni për t'i rregulluar ato sipas preferencave tuaja.

Kontaktet tuaja të preferuara duhet të radhiten ndërsa mbani gishtin në butonat e shfaqur në të djathtë të tyre dhe i tërheqni për t'i rregulluar ato sipas preferencave tuaja

 • Pasi të shtoja, fshiva ose të kontaktoja grupet e organizuara. Favoritet Jepni rubinetin Bërë (Të gjitha në këndin e sipërm të djathtë të ekranit)

Favoritet 2.Adauga Kontaktet e Facebook për Aplikacionin Android

për Android , duke shtuar kontakte në Facebook chat në të preferuarat tuaja në mënyrë të ngjashme nga ios :

 • hapni aplikacionin facebook, pastaj klikoni në chat duke zvarritur drejtpërdrejt me gishtin tuaj në ekranin e pajisjes (ose duke klikuar në ikonën jep një listë shokësh në këndin e sipërm të djathtë)
 • preferuarat ligjërisht, klikoni në butonin EDIT (ka shumë të ngjarë që tashmë përmban një grup kontakti që do të bashkëveprojë shpesh)

hapni aplikacionin facebook, pastaj klikoni në chat duke zvarritur drejtpërdrejt me gishtin tuaj në ekranin e pajisjes (ose duke klikuar në ikonën jep një listë shokësh në këndin e sipërm të djathtë)  preferuarat ligjërisht, klikoni në butonin EDIT (ka shumë të ngjarë që tashmë përmban një grup kontakti që do të bashkëveprojë shpesh)

 • shtoni kontakte në të preferuarat, jepni një buton jeshil cu + kontakte të majta
 • hiqni kontaktet nga Favoritet, shtypni butonin e kuq cu x kontaktet e majta
 • për të organizuar kontakte sipas radhës së Favoriteve dhe mbani shtypur butonin Move me gishtin tuaj (3 linja horizontale) kontaktet e sakta

shtoni kontakte në të preferuarat, jepni një buton jeshil cu + kontakte të majta  hiqni kontaktet nga Favoritet, shtypni butonin e kuq cu x kontaktet e majta  për të organizuar kontakte sipas radhës së Favoriteve dhe mbani shtypur butonin Move me gishtin tuaj (3 linja horizontale) kontaktet e sakta

 • Pastaj, pasi të keni bërë ndryshime, klikoni dhënë të bërë.

Siç thashë më lart, Tipari i preferuarave tuaja nuk është i disponueshëm për Web një version në Facebook . Por, me shumë mundësi, miqtë tuaj shpesh thonë se biseda tashmë është në Shefin e listës së bisedave (Ose ato janë mjaft të dukshme në të).

Vendosjet e STEALTH - Shtoni në kontaktet tuaja në Facebook Favoritet shkoni në krye të listës së bisedave

Shtoni të preferuarat në Facebook për t'i zhvendosur në krye të listës së bisedave