Kërko për një pajisje të humbur - Sony Xperia Z3 Compact Help (Rusi)

 1. Aktivizo shërbimin tim Xperia
 2. Gjetja e një pajisjeje të humbur duke përdorur Menaxherin e Pajisjeve Android ™

Nëse keni një llogari Google ™, shërbimi i uebit Xperia ju ndihmon të gjeni dhe mbrojeni pajisjen tuaj nëse ai është i humbur

Nëse keni një llogari Google ™, shërbimi i uebit Xperia ju ndihmon të gjeni dhe mbrojeni pajisjen tuaj nëse ai është i humbur. Ju mund të:

 • Gjeni pajisjen tuaj në hartë.
 • Aktivizoni sinjalin, edhe nëse pajisja është në modalitet të heshtur.
 • Distanca bllokon pajisjen dhe shfaq informacionin e kontaktit në të për t'ju kontakuar.
 • Në raste ekstreme, distanca fshin pajisjen e brendshme dhe të jashtme të ruajtjes.

Në raste ekstreme, distanca fshin pajisjen e brendshme dhe të jashtme të ruajtjes

Xperia ime mund të mos jetë e disponueshme në disa vende / rajone.

Aktivizo shërbimin tim Xperia

 1. Shkoni te Ekrani fillestar dhe trokitni lehtë mbi .
 2. Gjeni dhe trokitni lehtë mbi Cilësimet> Siguria> Mbrojtja me Xperia> Aktivizo.
 3. Kontrolloni kutinë, më pas prekni Prano.
 4. Nëse kërkohet, identifikohuni në llogarinë tuaj të rrjetit të Sony Entertainment ose krijoni një llogari të re nëse nuk keni një të tillë.
 5. Aktivizo shërbimin e vendndodhjes në pajisjen tënde nëse kjo veçori nuk është e aktivizuar.

Aktivizo shërbimin e vendndodhjes në pajisjen tënde nëse kjo veçori nuk është e aktivizuar

Për të siguruar që shërbimi Xperia të mund të zbulojë pajisjen tuaj, shkoni te myxperia.sonymobile.com dhe të identifikoheni me llogarinë tuaj të Google ™ ose Sony Entertainment Network që keni vendosur në pajisjen tuaj.

com  dhe të identifikoheni me llogarinë tuaj të Google ™ ose Sony Entertainment Network që keni vendosur në pajisjen tuaj

Nëse pajisja përdoret nga njerëz të shumtë, vetëm pronari mund të përdorë shërbimin Xperia.

Gjetja e një pajisjeje të humbur duke përdorur Menaxherin e Pajisjeve Android ™

Google ™ ofron një vendndodhje interneti dhe shërbim sigurie të quajtur Android ™ Device Manager. Mund të përdoret së bashku me shërbimin "Mbrojtja me Xperia" ose në vend të tij. Nëse humbni pajisjen tuaj, mund të bëni sa më poshtë me menaxherin e pajisjes Android ™:

 • gjeni dhe tregoni vendndodhjen e pajisjes suaj;
 • telefononi ose bllokohet pajisja juaj, fshini të gjitha të dhënat në të, ose shtoni një numër telefoni në ekranin e kyçjes.

Më shumë informacion në lidhje me Android ™ Device Manager mund të gjenden në faqen e internetit. http://support.google.com .

Menaxherja e pajisjes Android ™ nuk funksionon nëse pajisja është e fikur ose nuk është e lidhur me internet. Shërbimi i Android ™ Device Manager mund të mos jetë i disponueshëm në të gjitha vendet ose rajonet.