Emri i fundit i zinxhirit të ushqimit të shpejtë Mikhalkov dhe Konchalovsky - "Hani në shtëpi"

Nikita Mikhalkov specifikoi emrin në një intervistë për TASS. Nikita Mikhalkov specifikoi emrin në një intervistë për TASS

Regjisori Nikita Mikhalkov tha se nga rrjeti i përbashkët i një vëllai të ushqimit të shpejtë shtëpiak do të quhet "Hani në shtëpi" dhe jo "Hani në shtëpi". Baret e rostiçeri do të lansohen në rajonin e Moskës dhe Kaluga në një vit e gjysmë. Vetë drejtori foli për këtë në një intervistë me agjencinë. TASS të martën.

Ai gjithashtu vuri në dukje se Ministri i Bujqësisë i Federatës Ruse, Alexander Tkachev, miratoi projektin, pasi prodhimi i ushqimit në kafene do të jetë nga produktet vendase.

Ju kujtojmë, Mikhalkov dhe vëllai i tij, drejtori Andrei Konchalovsky planifikojnë të hapin një rrjet të restoranteve të ushqimit të shpejtë në Rusi, i cili mund të garonte me McDonald's .

Gruaja e Konchalovsky, Julia Vysotskaya, e cila është nikoqire e shfaqjes popullore të kuzhinës "Hani në shtëpi", gjithashtu mori pjesë në zhvillimin e idesë - emri i zinxhirit të kafeneve u njoftua fillimisht.

Detajet e projektit u njoftuan më 9 prill: është planifikuar të nisë një rrjet restorantesh të stilit të shtëpisë, duke i kombinuar ato me kuzhinën. Pak më vonë, qeveria vendosi që nuk kishte nevojë për subvencione të veçanta nga buxheti i shtetit, por projekti mund të aplikonte për ndihmë financiare në mënyrën e përgjithshme - si çdo biznes i vogël dhe i mesëm.

Ju kujtojmë se nisma e vëllezërve-drejtorë për krijimin e një rrjeti të brendshëm të ushqimit të shpejtë mund të jetë në kërkesë në periferi. Lexoni më shumë >>

Mikhail Kudryavtsev, Drejtor Marketingu i grupit të ndërmarrjeve Kartoshka Kartoshka, i tha 360 rajonit të Moskës në lidhje me perspektivat e këtij projekti nga një këndvështrim biznesi. Lexoni më shumë >>

Shkruajeni artikullin