Djali i Sergej Zverev u martua për herë të dytë: gruaja e tij e mëparshme e rrahu, dhe e reja ishte shumë më e vjetër. Ati yll nuk e miraton zgjedhjen e pasardhësve

cosmo.ru

24-vjeçari Sergei Zverev Jr., i biri i një stilisti tronditës, nuk është një stil jetese yjor. Një i ri punon në një hotel në periferi të Moskës dhe fiton rreth 30 mijë rubla në muaj. Djali i një njeriu të famshëm argumenton se këto para janë të mjaftueshme për të që të blejë ushqim dhe të paguajë për shërbimet - ai nuk ka nevojë për më shumë.

Në të njëjtën kohë, Zverev Jr. ka një jetë mjaft të pasur personale. Jo shumë kohë më parë, ai u martua për herë të dytë. Kolegu i tij ishte Julia. Një grua është shumë më e vjetër se ajo e zgjedhur, por nuk shqetëson një çift. Kjo shtyp u informua nga një mik i Zverev dhe një ish-pjesëmarrës i shfaqjes "House-2" Rustam Suns. Sipas tij, Julia - ndryshe nga pasioni i mëparshëm i Zverev - i referohet Sergej "në një mënyrë shpirtërore".

Një mik i familjes kujtoi se gruaja e mëparshme, kamariere Maria Zverev Jr, ishte divorcuar dy muaj pas martesës. Sipas thashethemeve, çifti u shkëput për shkak të faktit se Zverev goditi të dashurit e tij. Vërtetë, Sergei vetë më vonë filloi të pohonte se Maria vetë shpesh e rrahën atë.

anews.com anews

Ish gruaja e Zverevës u tha gazetarëve se i riu dëshiron të largohet nga ndikimi i babait të yllit:

Ish gruaja e Zverevës u tha gazetarëve se i riu dëshiron të largohet nga ndikimi i babait të yllit:

Zverev Sr. vetë pranoi se nuk e kuptonte zgjedhjen e djalit të tij:

woman woman.ru

Megjithatë, stilisti nuk është gjithashtu shumë pozitiv për djalin e ri të zgjedhur. Zverev Sr. nuk e miraton zgjedhjen e djalit të tij dhe sinqerisht beson se i riu nuk duhet të angazhohet në punët e familjes, por të zhvillohet në kreativitet dhe të ndërtojë karrierën e tij. Djali i tij ende nuk e ka prezantuar atë me gruan e tij.

anews.com