Çfarë është një makro dhe si të krijohet një makro? Macro të gatshme dhe Këshilla

  1. Çfarë është një makro?
  2. Si të krijoni një makro

Makrot janë një pjesë shumë e rëndësishme e WoW

Makrot janë një pjesë shumë e rëndësishme e WoW
Makrot janë një pjesë shumë e rëndësishme e WoW. Nuk ka rëndësi nëse vrisni bosët ose luftoni në fusha të shumta beteje, një makro e mirë mund të luajë një rol vendimtar në betejë. Çdo fillestar duhet të dijë se çfarë është një makro dhe pse është e nevojshme.

Çfarë është një makro?

Një makro është një skuadër e vogël që përjeton lojtarët për të "komunikuar" me lojën. Falë macros, ju mund të jepni një komandë të lojës për të shpejt të ndryshuar armët ose të bërtas diçka në të njëjtën kohë në disa biseda. Pamja standarde e operacionit makro është si vijon: ju futni një komandë në chat sa herë që doni të kryeni ndonjë lloj veprimi. Ju mund të zgjidhni një ekip në emocionet, por makina e përshpejton shumë këtë proces. Për shembull, nëse doni që karakteri juaj të qajë, hyni / qani në chatin e përgjithshëm; nëse doni që karakteri juaj të fillojë vallëzimi, të hyjë / valle në bisedën e përgjithshme.

Siç shihet në figurën e mësipërme, në dritaren e bisedës shfaqet një mesazh që karakteri aktualisht po kërcen. Emocionet mund të jenë krejtësisht të ndryshme, kështu që kurrë nuk i lëndon për të eksploruar një arsenal të pasur të emocioneve. Çfarë është makroja që mësuam, tani kalojmë në pjesën tjetër.

Si të krijoni një makro

Si të krijoni një makro - nëse futni komandën / makro në chatin e përgjithshëm, do të shihni një meny që përbëhet nga dy skeda. Skeda e parë është makro të përgjithshme, skeda e dytë është makro të veçanta për secilin karakter.

Krijimi i një makro është i lehtë. Klikoni butonin e ri . Në dritaren që shfaqet, zgjidhni një imazh makro (arbitrar) dhe specifikoni emrin e makros. Pas shtypjes Okay , makro do të krijohet! Mos harroni se makro do të jetë e padobishme derisa të futni një komandë në fushën e zbrazët. Pra, kemi mësuar se si të krijohet një makro . Asgjë e komplikuar, apo jo?

Ju mund të provoni makro duke shtypur komandën / valle në fushën e zbrazët dhe duke transferuar makro në panelin e magjisë. Klikoni mbi imazhin makro dhe voila!

Nëse keni ndonjë pyetje - ndani opinionin tuaj në komentet.

Nëse keni ndonjë pyetje - ndani opinionin tuaj në komentet

(Nuk ka votime)
(Nuk ka votime)   Duke u ngarkuar Duke u ngarkuar ...

Çfarë është një makro?
Çfarë është një makro?
Asgjë e komplikuar, apo jo?